19 thoughts on “Good PR for me, GG eu – Laurentiu in Adevarul de Seara”

  1. Felicitari Lau! Totusi am o intrebare, zici ca vrei sa pleci din tara.. ce crezi ca poti face in occident (in Europa), unde noi romanii suntem vazuti ca niste gunoaie si mai peste tot esti tratat ca un cetatean de mana a doua? Cred ca numai daca pleci in Canada sau SUA poti sa te realizezi si sa te simti ca un cetatean nu ca un sclav.

  2. Trebuie sa le castigi respectul si increderea, daca vad ca te tii de treaba nu vei fi tratat ca un sclav. Sau crezi ca merg sclav?
    In 3 luni de lucru pentru un canadian am primit mai mult respect decat in 3 ani de lucru pentru romani.

  3. Nici nu ziceam ca ai merge ca sclav, si este adevarat ca le castigi respectul, dar acest lucru se face punctual, functie de persoane. In afara acelor persoane esti privit tot ca un roman, adica tot ce deriva rau din asta. Cu alte cuvinte, te vei feri sa recunosti ca esti roman in afara cercurilor de oameni carora le-ai castigat respectul prin valoarea pe care nu ti-o contesta nimeni.
    Dar prejudecata strainilor ramane, si cand vei iesi pe strada vei simti asta. In Europa te vei integra f greu in societate, cel mai probabil vei sta singur sau cu Lili intr-o casa toata ziua si nu vei scoate nasul afara decat pt cumparaturi si ca sa mergi la servici. Uite ce se intampla in Italia si nu e vina celor care muncesc cinstit.

  4. @Sirg: daca le castig respectul pot fi considerat unicat. Plus ca nu trebuie sa dau socoteala oricarui peasant cu idei proconcepute.
    Cat despre iesit, cam asta fac si acum.
    Nu mi-a fost niciodata rusine sa recunosc cine si ce sunt in fata strainilor.
    N-am zis nimic de Italia, n-am ce face printre popoarele latine.

  5. GG nene Oradene plecam in Canada ne facem bagajele si luam vizele haidaaaa ca plecam avionu ii gol pe juma numa sa stii ca ne trebe spaga la ambasada 😐 traim in ROMANIA uitaram cateva secunde si de criza da ne trebe $ sa platim spaga la Ambasada, super tata cu poza Terminatorul, ditrugerea miturilor Oradene doar la Oradeanul.com b-)

  6. Bravo Laurentiu! tine-o tot asa.
    Cat despre plecat dincolo, nu te lua dupa carcotasi.
    In tara asta nici o data nu vei avea sansa sa realizezi ceva daca nu vei accepta compromisuri, daca nu vei invata sa fii “smecher”,”descurcaret”, sau daca nu vei da spaga ori sa furi.
    O mare parte din familia mea e plecata in tari straine si se descurca bine din munca cinstita. Nu s-ar mai intoarce pentru nimica in lume in Romania. Probabil iti va fi greu la inceput tinand cont de criza mondiala actuala dar sigur va fi mai bine oriunde altundeva, decat in mizeria din Romania.

  7. Frumos articol. Totusi, sper sa ramai pe aici prin Oradea, sa nu migrezi de tot prin tari straine. Poate daca stai ceva mai mult dincolo (acuma depinde unde) o sa te faca sa apreciezi mai mult tara natala 😀

    unii stiu (Designerul), aici ma includ si pe mine. In RO e bine daca sti sa apreciezi anumite lucruri care dincolo nu exista. Si ceea ce in Romania ti se pare banal, dincolo poate fi chiar inexistent 🙂

    love

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading