34 thoughts on “Cum se face ordine in cluburile din Rusia”

  1. is hotarati ce-i drept si probabil ca au si ei dreptatea lor. dar nici prea multa minte nu au! adica e clar ca fac exces de zel atunci cand lovesc oameni care deja is intinsi pe jos

  2. Asa se intampla cand vii in club crezut ca esti Al Mai Mare MAHAR … tio iei … tat respectu pt aia care vin beau se distreaza se imbata si pleaca acasa asa cum au venit … in pace … dar cand vii si stai si bei 2 beri si la a 3 a o tii pe masa sa vada lumea ca ai ceva atuncea esti loser … si mai faci si P**A mare tio meritzit … Asa ca tot respectu pt baietzi …
    P.S. – Daca incerci sa vb. frumos cu ei te iau de fraier …

  3. Stii cum se zice: desperate times call for desperate measures…
    Tin minte, in era de “glorie” (adica prin 1990-1992, cand abia apareau discotecile) in multe locuri se facea ordine in felul asta… dar nici nu erau asa scandaluri ca pe vremea asta…

  4. Niste ratati care erai 5-6 pe cite unul, doi slabuti. Nu am vazut sa se dea la tipi de statura si pregatirea fizica a lor. Sunt sigur ca daca ar fi fost 2-3 tipi solizi (poate si dintr-o gasca) atunci nu ar fi avut ce sa arate decit poate pace si buna intelegere.

  5. Parca era in 2006 , nu .
    Azi citi sint vii dintre pushtanii aia ?
    Nu ai vazut ca erau juniori .
    La discoteca din garaj.
    Intr-un local serios se poarta pistolul si costumul , nu cum erau copii aia.
    In lumea celor mari si rai , o servesc odata baietii cu plumb , SI GATA CU PUTZOISMELE !
    Io ii invit pe aia la orice club serios din ROmania , si o incaseaza …

  6. Am revazut filmatul , dadeau din senin , vorbeau frumos cu tine , si apoi tomf plesneau , pe neasteptate.

    Pai asa o incaseaza si Tyson .

    Si mai erau si multi , sareau toti ca mustele pe cacat .

  7. hehe 😉 sincer, toata trupa aia Barracuda si-ar incasa-o la oricare club din Oradea. Uita-te la ei frate cum dadeau din senin, si cate 2-3-4 pe unu singur. Asa ceva nu se face frate. Sa vina ei aici, cat de rusi ar fi ei, si-ar incasa-o daca s-ar da cu 3 coi.

  8. de akord ku alibaba, potzi sa batzi pe unu’ mai slab k tine, dah singur, sa stau fatza in fatza ku el, in 2 sekunde,i-am luat mau’. L-ash omori pe shmekeru ala de “bodyguard” de rahar.

  9. monkey island. o ceata de retarzi care s-au hotarat sa faca un film artistic cu ei lovind pe la spate clienti rupti de beti. nici macar pentru rusia nu e caracteristic. o fi cecenia sau alta republica bananiera populata de maimute triste.

  10. bai siropel, se pare ca nu sunt toti de acord cu tine

    “Oradeanul Says:
    Mai vii sa faci scandal si a doua oara?:)
    Deci da roade :)”

    Acolo erau niste clienti obisnuiti (nu golani-batausi-scandalagii) pacaliti si loviti si pe la spate si o gasca de fricosi. Poate ar trebui sa schimbi topicul in: Fraieri-gunoaie lovind clienti.

  11. “Ar trebui importati niste rusi ca sa asigure paza si prin cluburile oradene, intr-o luna ar invata smecherasii cum stau treburile, nu ar mai provoca scandaluri, ar lua loc frumos pe scaune si ar bea ceai, vorbind in soapta.”

    Parca Oradea era un loc mirific plin de oameni draguti, nu ca jegosii cocalari din Bucuresti. Te-ai sucit cumva? Sau nu mai stii nici tu pe ce lume traiesti si ce aberatii ai scos cu ceva timp in urma?

  12. ireal…nush ce sa zic … cred ca daca nu faceau aia nimik nu ii ardeau astia…da totusi…un cot in ureche poate da somn de tot…(believe me I know)…

  13. Bodyguarzii ăÈ™tia merită numa bâte de baseball în gură. Adică dai neprovocat? Și voi încurajaÈ›i È™i lăudaÈ›i chestia asta… sunteÈ›i varză… plus că nu dă unu pe bune, toÈ›i dau numa perverse, È™i majoritatea câte doi pe unu care nu se aÈ™teaptă… de kkt

  14. unde sunt scandalagii?eu i-as calca pe cap pe bodyguarzi…5-6 mititei care dau asa din senin.tu ai vrea d-astia in oradea?

  15. Nimic cu ce să se mândrească băieÈ›aÈ™ii ăÈ™tia.
    Într-un club de genul ăsta, primul lucru pe care îl faci este să te întorci È™i să te răzbuni.

    Cel mai probabil ii umpli de fier. Dacă nu vii cu săbii. Sau măcar cu un grup de tovarăÈ™i capabili să dea È™i ei un pumn acolo. Parcă e altfel bătaia atunci când nu se loveÈ™te miÈ™eleÈ™te, dintr-o parte sau pe la spate.

    A doua oară nu È™tiu dacă te întorci pentru scandal, dar sigur te întorci ca să te răzbuni. Tot ce au arătat în filmuleÈ› este că sunt niÈ™te bătăuÈ™i de mahala.

  16. Nu am vazut nici unul sa provoace scandal, nici macar sa gesticuleze ceva la security astia; pur si simplu ii loveste miseleste fara motiv.

  17. Chiar n-am vazut niciun smecher inafara de “security” cum aveau scris pe spate…
    Sigur aia smecheri la care te refereai din Oradea ar fi fost prieteni cu ei si poate chiar ar fi ajutat cu un pumn sau un picior.
    Aici nu se face ordine, doar ii bat ca idiotii pe aia care li se par mai fraieri.
    E de tot cacatu sa mai dai cu picioru cand e pe jos K.O chiar daca ar fi facut ceva ( parerea mea ).

  18. Vazusem si la rusi pe undeva filmuletsul cu orangutani cu pumni.
    Ei tot erau de acceiasi parere, club de mahala, si garzi cu neuron de gaina.

  19. ooo hai, e Rusia… viitorul lor inseamna un dead end.
    Asa era si pe la noi intr-o perioada, a fost o vreme (liceu) cand aveam un baston de politai in maneca de la geaca, pentru ca am avut tupeul sa ma bag intr-o incaierare din asta unde 3 dadeau pe unu si restul gastii statea pe cealalta parte a drumului si radeau. problema s-a rezolvat cu vizita oamenilor in uniforma la domiciliul respectivilor, e greu sa dai explicatii parintilor care te tin cu bani e si mai greu fara banii aia, acum suntem preteni toti. 🙂

  20. Bai siropel, badygarzii aia, bateau vanjosi si scandalagii ca tine si ca Stropinel :)))))))))))))))). Sper sa nu obtina viza de Romania sau sa le faci tu chemare in tara ca poate ma bat aia cand ma duc la cofetarie si sa o iau pe cocoasa pe gratis, ca si eu sunt tot asa vinjos ca tine si ar sa sarii toti sa ma bata gunoaiele alea ca nu am numai 55kg si nu pot da inapoi la 5-6 prosti.

  21. ce scandal au facut persoanele care nici macar nu au intrat in club??? nu am vazut nici o faza care sa inceapa de la un pumn dat de asa numitii ‘scandalagii’, doar de gorilele alea. poa sa ma lamureasca si pe mine careva?

  22. Oradene, fara suparare o cam dai in diverse (a se citi stiri de ora 5) cu filmul ala.
    Si-au gasit si aia adversari pe masura. E usor sa dai in unul cu vreo 3-4-5 beri la bord a carui singura vina probabil a fost aceea ca s-a manifestat mai deosebit in buda aia de club.

  23. bah hai sa fim seriosi….inteleg io ca si la oradea e plin de besini dar filmuletul pe care ni`l prezinti tu e prea de tot :)) aia toti erau calmi din cate vad eu si se trezeu cu cotu in gura din nush ce motiv….sa fim seriosi. La noi e cu totul alta treaba. Ori se bat afara (85%) ori se bat in holuri sau in baie dar in nici un caz la intrare unde se rup biletele :/

  24. Deci:
    1) In Romania nu au sanse !
    2) Unii dintre clienti chiar merita ce si-au luat acolo probabil maraie pe dos sau nu vor sa plateasca !
    3) Pentru Romania inafara de pistol altceva nu e bun sau mai bine spus e ineficient (cand ti-or venii ciorile cu sabii si cutite nu mai dai tu cu pumnu pe la spate)
    4) Sunt de parere ca situatia e grav de tot scapata de sub control in Romania !!!

  25. Poate unu’ ca asta ar fi bun prin Romania. Nu de alta, da’ portarii (bodyguard inseamna unu’ care pazeste o persoana, ei pazesc usa, deci portari) din cluburile noastre sunt niste maimute fara prea multa minte.

  26. Care club? pare birt
    Care bodyguarzi? “viitoarele cefe late” care dadeau cu pumnul in liceenii aia?
    Care smecherasi? pustii euforici loviti pe la spate?
    Cred ca daca intrau acolo tiganii care l au omorat pe Marian Cozma, durii de la security se ascundeau dupa bar cu genuchii la piept tremurand si scancind usor.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading