Tragedie!

1. Mai multi oameni au sarit pe mine astazi pentru ca aveau probleme cu Yahoo! Messenger. Ba nu putea sa se logeze, ba nu mergea webcam-ul, ba nu stiu ce. Get over it! Nu! Nu pot sa-l repar! Defapt nici nu ma intereseaza! E greu sa gasiti alternative? Chiar nu are lumea ce sa faca altceva daca un serviciu online nu poate fi accesat? Oarecum e curios ca acesti oameni sunt tot aceia care imi cer Winamp.exe si care se supara pe mine daca le raspund cu Google.com

2. Windows7 inca functioneaza. Azi am oprit niste servicii .NET pentru ca foloseau tot procesorul. Windows7 is Vista with most of the shit taken out!  Am trecut si pe o interfata gen 2000, mai lejera, mai rapida. A strans un uptime de peste 2 zile si 7 ore, am dat un restart pentru ca asa dorea el dupa ce si-a facut update.

3. MSI a anuntat Wind NetTop D130 (mai multe detalii pe engadget), un sistem desktop ce consuma doar 35W in full load. Procesor Intel Atom 330 (dual-core), 2GB DDR2, DVD-RW, iesire sunet 7.1. Doar 240$. Deja salivez, de banii pe care NU-I dau intr-un an pe curent imi iau o jucarie d`asta.  Eu si Lili economisim in fiecare luna cateva zeci de lei la curent pentru ca avem laptop-uri ce consuma 65W in loc de un desktop care consuma  300W+.

Oarecum imi aminteste de sistemele IBM ce n-au moarte, vechi de minim 10 ani de prin cabinetele de informatica ale scolilor.

4. Oradeanca Adela Lupse, printre asiatici!

8 thoughts on “Tragedie!”

  1. Mda stiu sentimentu … altzii nu stiu cauta … eu cer ceva de la cineva daca stiu ca are versiunea aia buna si care nu o gasesc pe net atuncea cer … altfel ma adaptez 😀 …

  2. Legat de messenger – este discutabil daca la marea majoritate a utilizatorilor el este folosit efectiv pentru chat, mai degraba doar pentru a fi online toata ziua cu un avatar cool si un status smecher.

    Eu folosesc AIMP2 in loc de Winamp care foloseste prea multe resurse, iar AIMP are o chestie ce mie imi place f mult – si anume, taburi cu liste.

    Din cate am inteles Win7 va fi lansat oficial la anul.. asa ca nu inteleg graba de a-l testa, pt ca aplicatiile pt el vor fi optimizate doar incepand cu anul asta si vor fi lansate probabil pe finalul lui 2009.

    Am impresia, sau tu cheltui o groaza de bani pe tot felul de gadgeturi si chestii IT?

  3. Nu vad ce teste poti face, in afara de a evalua interfata si felul in care merge cu drivere de Vista si alte aplicatii pt XP/Vista, plus eventualele aplicatii si gadgeturi care sunt incluse in pachet. (nu foarte relevant, altfel decat pt o impresie personala)

    Sunt curios cand vor aparea primele drivere pt Seven, si daca vor mai aparea pt componentele pe care le avem acuma. Poate la anul va trebui sa aruncam din nou tot la gunoi si sa ne luam alte calculatoare “Seven ready”.

    Impresia mea e ca tu la fiecare 2 luni iti iei cate un gadget sau o componenta ceva. Ar trebui sa fumezi pachete pe zi ca sa te incadrezi 🙂

  4. Daca testai si tu iti dadeai seama ca foloseste aceleasi drivere ca Vista 😛
    La 2 luni? Am acelasi calculator de 2 ani+, acelasi aparat foto de un an (si nu intentionez sa-l schimb).
    Toate gadgets pe care le am imi incap in geanta laptopului (pe langa laptop) daca vreau sa lei iau cu mine 🙂

  5. 1. Apropo` ma ajuti si pe mine cu o treaba?
    2. “Windows 7 – Another Microsoft shit!”
    3. Daca ajunge la pretu` ala (plus/minus ceva) si la noi, imi schimb desktopu` “vechi” de 5 ani.
    4. Eu credeam ca a emigrat si am scapat de ea, da` vad ca nu avem noi norocu` asta. :))

  6. Sincer nu am nici un interes ca sa testez alt produs Microsoft. Ii las pe cei pasionati sa faca treaba asta, eu citesc reviewuri si dau clickuri pe banere 🙂

    P.S. Stiu ca foloseste drivere de Vista… dar precis vor aparea drivere pt 7 pt ca neinitiatul nu va intelege de ce daca are un sistem Windows 7 trebuie sa isi instaleze drivere de Vista. Ma rog, nici nu va face legatura, si de asta zic, vor aparea drivere pt 7.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading